Entreprenørarbejde i Nordjylland

Er du på udkig efter en pålidelig entreprenør i Nordjylland? Så står vi hos Kurt og Carlo Kristensen altid klar til at hjælpe kunder med forskelligt entreprenørarbejde. Med vores mangeårige erfaring inden for entreprenørarbejde er du sikret en kvalitetsbevidst og pålidelige entreprenør, som altid går det ekstra skridt for vores kunder.

 

Vores ansatte arbejder alle ud fra principper om god service og høj kvalitet. Dette skinner også igennem, når vi påtager og udfører diverse opgaver inden for entreprenørarbejde. Vi stopper ikke før vores kunder er tilfredse med det udførte arbejde, og vi sætter stor ære i at gøre tingene ordentligt. Hvis du står og mangler en entreprenør i Nordjylland, er vi dit sikre valg.

 

Lokalt entreprenørfirma i Hobro

Hos Kurt og Carlo Kristensen varetager vi en række af forskellige entreprenøropgaver. Vi varetager bl.a. byggemodningsopgaver, anlægsarbejde og kloakarbejde. Derudover varetager vi også snerydning for både private, erhverv og det offentligt.

 

Vi har en omfattende og moderne maskinpark, der kombineret med vores dygtige ansatte betyder, at vi kan varetage enhver type af opgave. Om der er tale om standardopgaver eller specialopgaver, så står vi hos Kurt og Carlo Kristensen klar til at hjælpe med alle typer opgaver inden for entreprenørarbejde.

 

Byggemodningsopgaver i Nordjylland

Hvis du skal til at bygge hus eller andet, er det vigtigt, at din grund er byggeklar. Der skal f.eks. være kloakeret, fremført vand og el m.m. Derfor kan du med fordel kontakte en professionel entreprenør til at udføre arbejde. Hos Kurt og Carlo Kristensen har vi mange års erfaring inden for byggemodningsopgaver, og vi står derfor klar til at varetage byggemodningen af netop din grund - både for erhverv og privat.

 

Anlægsarbejde

Hos Kurt og Carlo Kristensen varetager vi også opgaver indenfor anlægsarbejde. Vi varetager en række af forskellige anlægsopgaver, hvor vi bl.a. udfører belægningsarbejde og asfaltarbejde. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om ydelser omhandlende anlægsarbejdet.

 

Kloakarbejde

Hvis du står med opgaver inden for kloakarbejde, er det vigtigt, at du benytter dig af en entreprenør, som ved hvad de laver. Du kan derfor med fordel kontakte os, hvis du ønsker hjælp til kloakarbejde i enten din virksomhed eller bolig. Om du skal have renoveret dit kloakanlæg, have udført kloakseparering eller kloakering af nedsivningsanlæg m.m., så står vi altid klar til at påtage os opgaven.

 

Snerydning i Hobro og omegn

Om din virksomhed eller private grund skal ryddes for sne, så varetager vi hos Kurt og Carlo Kristensen mange forskellige typer af snerydning i Hobro og omegn. Ingen opgaver er for store eller for små til os, så hvis du mangler en pålidelig snerydder, der udfører jobbet til punkt og prikke, så lad Kurt og Carlo Kristensen stå for snerydningen i din virksomhed eller bolig. 

 

Kontakt os for yderlige information

Står du med spørgsmål til vores entreprenørarbejde? Er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 98 54 40 59. Vi står altid klar til at rådgive vores kunder og svare på jeres spørgsmål. Om du har brug for en entreprenør til kloakarbejde, anlægsarbejde eller snerydning i Nordjylland, så er Kurt og Carlo Kristensen det oplagte valg.