Vognmandskørsel

Hos Kurt & Carlo Kristensen A/S udfører vi en lang række forskellige vognmandsopgaver. Vi påtager os alle typer opgaver, hvoraf der blandt andet kan nævnes:

 

  • Kørsel med alle typer af tipvogne og tiptrailere.
  • Kørsel med kranbiler, herunder sættevogne, forvogne, pallegafler m.v.
  • Maskintransport – blandt andet med blokvogne, maskintrailere med udtræk for transport af store og lange emner.
  • Udlejning af containere. Både åbne og lukkede.
  • Vi leverer og henter ”det meste”, og vi påtager os gerne alle typer opgaver

Vognmandskørsel i hele landet

Hos C.K. kører vi i hele landet, herunder Nordjylland, Midtjylland, Sjælland osv. Om du skal have fragtet en maskine fra Aalborg, Hobro, Randers og Viborg til København, eller om du skal kørt en kranbil fra Sønderborg til Frederikshavn, så klarer vi ærterne.

 

Vi tilbyder hos C.K. alt fra almindelig vognmandskørsel, som eksempelvis kørsel for bygge- og anlægsbranchen samt levering af byggematerialer. Vi sørger også for transport af tipvogne, tiptrailere, kranbiler, maskintransport og meget, meget mere - kort sagt løser vi enhver opgave.

fno

Sikker og kompetent vognmandskørsel

Hos C.K. har vi dygtige og erfarne chauffører som alle arbejder for at dine ting transporteres efter bogen. C.K. er medlem af Dansk Transport og Logistik (DTL) og vægter naturligvis branchens regler for sikkerhed meget højt.

 

Når du vælger C.K. som din vognmand, kan du være sikker på, at vi sender en kompetent chauffør til jobbet. Alle vores chauffører sætter en stor ære i at løse opgaver med det største engagement og præcision. Vores chauffører er nøje udvalgt efter højeste kompetencer, og er uddannet efter de nyeste sikkerhedsregler, så transporten af dine ting, bliver gjort med varsomhed og sikkerhed.

 

Din foretrukne vognmand

Hos C.K. går vi meget op i at levere kvalitet til tiden. Derfor sigter vi altid efter at gøre vores arbejde til fulde, og sørge for at opfylde de nyeste sikkerhedsmæssige krav inde for branchen. Samtidigt vil vi gerne sørge for at du føler dig tryg når du vælger os som vognmand. Skulle du derfor have spørgsmål eller er der noget du er i tvivl om, så ser vi gerne at du kontakter os. Vi står altid til rådighed og svarer gerne på spørgsmål omkring hvad vi kan tilbyde og hvordan vi udfører vores opgaver, så du har ro i maven.

 

Du kan kontakte os på både mail og tlf. 98 54 40 59. Vi ser frem til at høre fra dig, og hjælpe dig med at løse dine transportopgaver.

 

C.K. er medlem af Dansk Transport og Logistik (DTL) og vægter naturligvis branchens regler for sikkerhed meget højt.