Mørtelværk hos C.K. Transport

Hos C.K. har vi eget moderne PLC-styret mørtelværk, hvilket sikrer ensartet kvalitetsmørtel. Det betyder at du kan få kvalitetsmørtel leveret hjem, så du kan komme videre med arbejdet uden bekymringer. Hos C.K. tilbyder vi blandt andet: Produktion og levering af vådmørtel i løs vægt, i poser eller i bigbags. Endvidere tilbyder vi også salg af stampet kalk i spande og stolpebeton i poser.

 

Kvalitetsmørtel fra C.K. Transport

Hos Kurt & Carlo Kristensen. har vi kvalitetsmørtel som er certificeret, og sikrer dig gode midler at arbejde med. Vi handler med bakkemørtel og strandsandsmørtel. Vores bakkemørtel kan anvendes som pudse- og fugemørtel. Alt efter hvilken opgave der er tale om og aktuelle påvirkninger kan der tilsættes varierende cementmængder.

Vores strandsandsmørtel kan anvendes til pudsning og fugning. Strandsandsmørtlen kan også bruges til fugning af murværk efter traditionel udkradsning.

Vil du vide mere om vores mørtel, kan du se vores sikkerhedsdatablade vedrørende mørtel ved at klikke her.

Som noget nyt tilbyder vi også opsækning af andet materiale. Så har du træpiller, træbark, kattemad eller andet, som du ønsker pakket i kvalitetssække, så tag gerne kontakt til os, og hør nærmere.

 

Kontakt os i dag

Om du står og mangler mørtel , så kan vi hos C.K. Transport klare det. Vi opererer i Midtjylland, Himmerland og Nordjylland, hvor vi kun leverer kvalitetsmørtel, så du ikke skal bekymre dig. Kunne du tænke dig at vide mere om hvad vi kan tilbyde inden for mørtel, så tag kontakt til os i dag, og så finder vi ud af hvordan vi kan hjælpe dig på vej.