Udlejning af minigraver

Skal du i gang med et mindre graveprojekt? Eller skal du foretage en nedbrydning? Lej en minigraver - det oplagte valg til netop disse opgaver, samt til at flytte rundt på tunge materialer, og med vores udlejningsservice slipper du for selv at skulle investere i en minigraver.

 

Hos Kurt & Carlo Kristensen A/S har vi forskellige udlejningsmuligheder til dit næste projekt. Det er muligt at leje maskiner og materiel til yderst fordelagtige priser - og det meste kan lejes med en fører til maskinen, såfremt det er nødvendigt.

Minigraveren og medfølgende tilbehør

Hos os kan du leje en minigraver, inklusiv 3 forskellige skovlstørrelser. Desuden medfølger der en hydraulikhammer, som er yderst funktionsdygtig i forbindelse med nedbrydning af asfalt, beton og sten.

 

Minigraveren er 73 cm bred med en variabel undervogn på op til 105 cm, hvilket gør minigraveren til en attraktiv komponent i dit projekt - især ved arbejdsområder hvor pladsen er trang.

Overskuelig navigation, stabilitet og effektivitet

Når du skal bruge en minigraver fra vores udlejningsservice, tager du kontakt til os, og så sørger vi for, at forventningsafstemme med dig og dit projekt. På den måde sikrer vi, at du får den rette maskine til udlejning alt efter hvilken funktion, du skal bruge.

 

En minigraver giver dig muligheden for at udøve en nemmere og mere overskuelig navigation fra kabinen, stabilitet på arbejdspladsen, samt øget effektivitet til dit projekt. Minigraveren giver dit projekt et løft og en overskuelighed, der sikrer, at dit projekt kommer helt i mål.

 

Udlejning af minigraver er en god investering i dit projekt. De tunge arbejdsbyrder kan klares af minigraveren, så du selv slipper for at skulle bære på tunge materialer.

Kontakt os

Såfremt du ønsker at leje en minigraver hos os, er du meget velkommen til at tage kontakt til vores virksomhed.

 

Vi kan træffes telefonisk på 98 54 40 59, samt på e-mail: ck@cktransport.dk 

 

Kurt & Carlo Kristensen A/S holder til på Klejtrupvej 9 B, Sdr. Onsild, 9500 Hobro, hvor vi også gerne tager imod forespørgsler på udlejning af minigraver.